top of page
IMG_7252.JPG

Værløse Fodterapi

Værløse Fodterapi er et klinik fællesskab mellem Metha Holm & Henriette Due. Vi har begge ydernummer (Betyder at læger kan henvise til os, så patienter med diabetes, leddegigt & psoriasisgigt i svær grad, bøjler til nedgroede negle, arvæv efter radiumbehandlede vorter, kan opnå evt. tilskud). Men alle andre er naturligvis også mere end velkomne.

Vi er akkrediteret uden fund i 2019 (Din garanti for, Regionens godkendelse af, at alle procedurer er overholdt). Vi har til sammen næsten 50 års erfaring som statsaut. fodterapeuter, og behersker alle discipliner inden for fodterapi.

Så har du brug for, kompetent og erfarent råd, og vejledning omkring dine fødder, så forkæl dig selv med en fodbehandling hos os.

Henriette Rosenørn-Due

Henriette Rosenørn-Due.
Statsaut. fodterapeut, uddannet 1989 MED YDERNR. 

Selvstændig med egen klinik for fodterapi siden 1992. Inden da ansat som ledende fodterapeut på Hvidovre hospital. privat klinik på Østerbro, samt plejecenter Fælledgården. Indgik klinik samarbejde, Værløse Fodterapi, med Metha Holm i 2010. 

Behersker alle discipliner inden for fodterapi, og følger løbene div kursus. Udover alm. kursus for fodterapeuter, har Henriette deltaget i laserterapi, akupunktur samt specialindlægs kursus.

thumbnail_IMG_7147.jpg

Metha Holm

Metha Holm.
Statsaut. fodterapeut, uddannet 2003 MED YDERNR. 

Selvstændig med egen klinik for fodterapi siden 2004. Metha har et godt kendskab til ældreplejen, da hun tidligere har kørt udebehandling i Værløse. Endvidere har hun en udd. som sygehjælper, med ansættelser på plastikkirurgisk klinik, plejehjem & i hjemmeplejen. Indgik klinik samarbejde, Værløse Fodterapi, med Henriette Rosenørn-Due i 2010. 

Behersker alle discipliner inden for fodterapi, og følger løbene div. kursus.

bottom of page